Planera i förväg med Buskoll

apr 26, 2022 | Övrigt

Vi brukar ofta säga att Buskoll är så mycket mer än en att göra-lista. Det säger vi eftersom du inte bara behöver komma ihåg vad du ska göra idag, du behöver inte heller komma ihåg vad du ska göra om en vecka eller om en månad!

Genom att använda återkommande uppgifter, kan du nämligen planera i förväg. Dessutom kan du redigera dina återkommande uppgifter en och en utan att det påverkar resten av uppgifterna.

Till exempel, om du skapar en uppgift som är återkommande varje vecka. Om du då kommer att vara ledig om fyra veckor, så kan du antingen ta bort den uppgiften, tidigarelägga den eller dela den med någon annan (så den inte missas), utan att det påverkar de andra uppgifterna i serien!

Sedan kan du självklart också skapa en helt ny uppgift, som du kanske behöver utföra när du är tillbaka efter din vecka av ledighet.

Så med Buskoll kan du enkelt och effektivt få koll på arbetet och planera framåt. Vilket gör att du kommer att vara förberedd att utföra uppgiften när datumet kommer, om du inte har lite tid över och kan göra uppgiften redan innan deadline förstås.