Tillhör du dem som har väldigt mycket att göra och tycker det kan vara svårt att veta vad du skall börja med när arbetsdagen startar? Eller vet du precis vad du måste göra först, men inte är säker på vad du skall göra efter det?

Alldeles oavsett så kan Buskoll hjälpa dig att få koll på läget för hela arbetsdagen så att du inte behöver lägga onödig tid på det. Inte nog med det, Buskoll kan dessutom hjälpa dig få struktur på din arbetssituation för hela veckan. Vinsten blir att du får mer gjort och samtidigt mer tid över. Och det är inte svårt heller, läs våra 4 tips här nedan hur du gör för att använda Buskoll på bästa sätt.

4 tips för att få kontroll på arbetsdagen

1.Använd Buskoll
Det är kanske inte så förvånande att vi säger det, Men det är faktiskt värt att påtalas eftersom det verkligen kommer att underlätta din arbetsdag. Tänk dig att Buskoll är som din assistent – håller koll på allt åt dig.

2.Börja med att lägga in alla uppgifter som är återkommande
Uppgifter som är återkommande gör du regelbundet, därav namnet… 🙂 Många har du säkert koll på i ryggmärgen, men ibland blir man störd i sina rutiner och det är just då som det är lätt att missa även den mest grundläggande uppgiften. Med Buskoll slipper du det! Börja därför med att lägga in alla dina återkommande uppgifter och gör det “uppifrån och ned”. Alltså börja med som återkommer årligen och fortsätt sedan med kvartalsvis, månadsvis, veckovis och slutligen dagligen.

3.Fokusera på en sak i taget
Vi är många som tror att vi kan “multitaska”, men faktum är att våra hjärnor inte är bra på att göra flera saker på samma gång. Hjärnan kommer inte att lägga det fokus och den hjärnverksamhet som kanske behövs för en arbetsuppgift. Fokusera därför på en sak i taget, och med Buskoll blir även det lättare eftersom du inte behöver lägga kraft på att komma ihåg allt du skall göra. Buskoll har ju koll på det åt dig.

4.Avsluta arbetsdagen med Buskollminuten
Buskollminuten kanske är den viktigaste minuten på dagen för att få kontroll på arbetet. I slutet av varje arbetsdag, lägg en minut på Buskoll för att organisera uppgifterna imorgon och dagen efter det. Då har du kontroll över arbetet direkt när du kommer till jobbet imorgon!