Är det bara vi som har haft fullt upp sedan det nya året började? 😅 Tack och lov att vi använder Buskoll, det har underlättat enormt nu när det är mycket att göra. Dessutom minskar stressen, eftersom vi (och Buskoll) har koll på läget. Då kan vi lägga vår tid på rätt saker, samtidigt som vi inte missar något!

Men det kanske allra viktigaste för att du skall få den där “kollen” är att lägga in alla uppgifterna direkt i Buskoll- högt som lågt!

När du till exempel säger till din kollega att du ska ringa upp den där kunden, skriv då upp det i Buskoll direkt. Då behöver du varken komma ihåg att du ska skriva upp det, eller att faktiskt göra det. Samma sak om kommer på något när du är på väg hem från jobbet. Ta då upp telefonen och lägg in uppgiften i Buskoll, sedan kan du glömma det igen eftersom Buskoll håller reda på det åt dig.

I början kanske det känns ovant, men låt inte det hindra dig. För när du väl kommit in i det arbetssättet och vant dig vid att ha Buskoll kommer du känna dig riktigt trygg med att inte missa något vilket ironiskt nog gör att man blir lugnare även när det är mycket att göra.