Minska beroendet av nyckelpersoner

jun 1, 2022 | Övrigt

För varje medarbetare i en organisation som använder Buskoll, så höjs kvaliteten på det dagliga arbetet. Ja faktiskt för hela verksamheten. Detta eftersom man snabbt kan se vad hen har att göra idag, imorgon eller för vilken dag/period man vill.

Det är bara att gå in i vyn planera och välja den person man är intresserad av och sedan ange period så presenteras samtliga uppgifter som skall vara klara inom den perioden. Då kan man även välja en uppgift (eller flera) och t ex begära en kvittens när den uppgiften blir försenad eller klarmarkerad. Man kan också välja valfri uppgift (eller flera) och skicka denna till någon annan som kanske har mer tid att göra den just nu.

Allt med några enkla klick!

Har ditt företag inte skaffat Buskoll ännu? Skapa ett konto här!