Nytt i Buskoll

jun 30, 2022 | Övrigt

Som de flesta programvaror uppdateras även Buskoll kontinuerligt, både för att fixa buggar som har hittats och för att göra verktyget bättre för alla användare.

Nu har vi precis släppt en ny uppdatering och den här gången handlar det mest om förbättringar i kärnan av Buskoll där funktionaliteten för kvittenser och pushnotiser har uppdaterats. En mindre förändring har också skett i PC-klienten, men inga ändringar i apparna den här gången.

Vanligtvis behöver du som användare inte göra något vid en uppdatering eftersom det sköts automatiskt, men den här gången behöver du själv avinstallera Buskoll på din PC och sedan ladda ner den nya PC-klienten här.

Om du stöter på några problem är det bara att kontakta oss på support@buskoll.se så hjälper vi dig!

Arbetet med nästa uppdatering är redan igång och då kommer det även att bli en del förbättringar i apparna till både iOS och Android.