Buskollminuten! En minut om dagen minskar oro i magen

Här kommer ett verkligt supertips! Det kommer garanterat att hjälpa dig att snabbt få koll på din arbetssituation. Vi kallar det för ”Buskollminuten”, längre tid tar det inte. Och det är enkelt. Lägg bara en minut på Buskoll varje dag innan du går hem för att planera morgondagen, och kanske även dagen därefter. Se över vilka uppgifter du inte hann med idag och vilka tror du kan hinna med imorgon. Sedan flyttar du de uppgifter som behöver flyttas till andra dagar så att nästa arbetsdag bara innehåller de uppgifter du räknar med att kunna göra då.

Det gör att du snabbt kommer igång med jobbet nästa arbetsdag eftersom du redan är förberedd på vad du skall göra då. Och att flytta uppgifter är superenkelt. Håll bara muspekaren över den uppgift du vill flytta i Buskollkalendern, då kommer en kalenderikon upp som du klickar på. Sedan väljer du bara vilken dag den skall flyttas till och då är det klart! Givetvis kan du göra samma sak i Buskollappen i telefonen. Välj bara vilken uppgift du skall flytta, tryck på knappen ”flytta” och välj datum. Klart!

Du kommer snabbt att märka hur du blir mycket effektivare och faktiskt känner att du får mer energi eftersom du har koll på läget och hela tiden vet vad du skall göra. Dessutom slipper du oroa dig över att ha glömt något viktigt.

Allt tack vare att du bara lägger en minut på Buskoll innan du avslutar varje arbetsdag…

Buskollminuten var ordet!