Som entreprenör eller småföretagare finns det “tusen saker att göra”, inte minst för att utveckla och sälja sina produkter eller tjänster. Det kan handla om allt möjligt från design till att förbereda och vara med på mässor och liknande. Dessutom kanske du har någon anställd? Då tillkommer också en hel del uppgifter i rollen som arbetsgivare. 

Som om inte det räckte… Det finns också en hel mängd med uppgifter för att sköta själva “företagandet”. Det är budgetar, moms- och skatteinbetalningar, årsredovisningar, skicka underlag till bokföringsbyrån, förbereda löner, skapa och skicka fakturor, betala leverantörer etc. 

Med alla dessa uppgifter och deadlines kommer Buskoll att vara ett perfekt stöd för både dig och dina anställda. Buskoll kommer att hålla koll på alla uppgifterna åt dig, samtidigt som du slipper oroa dig över att missa något! Dessutom blir verksamheten också kvalitetssäkrad “på köpet”.

Har du inte skaffat Buskoll ännu? Skapa ett konto idag! Under resten av 2022 får du använda verktyget helt kostnadsfritt. 

Skapa ett konto här -> https://buskoll.se/kom-igang/skapa-konto/