Lugn, bara lugn. Det handlar inte om att stressa igenom saker. Nej snarare tvärtom, att skapa sig tid och kapacitet för att kunna göra dagens uppgifter i lugn och ro utan att känna sig pressad eller stressad. Däremot är det viktigt att lägga in nya uppgifter så snart de ”uppstår”, som till exempel under ett telefonsamtal.

Då måste det vara lätt att göra det, och gå snabbt. För så snart en uppgift har lagts in i Buskoll kan du ”glömma” den och fortsätta med det du höll på med. Dessutom kan du känna dig trygg med att inte missa något viktigt eftersom du vet att Buskoll har koll på dina uppgifter åt dig.

Inte nog med det. Det kommer att leda till att du får mer arbetsro och faktiskt kan göra ett bättre jobb. Det är en av de många sakerna som var viktiga för oss när vi skapade Buskoll.

Så hur gör man då för att snabbt lägga in en uppgift i Buskoll? Enkelt. I datorn är det bara att klicka på den blå texten “Lägg till uppgift” högst upp varje dag i kalendern och sedan skriva din uppgift där och klicka på retur. Klart! I telefonen gör du på samma sätt, där kan man dessutom prata in uppgiften om man hellre vill det.

Visst låter det bra, och allt detta bara genom att det går snabbt att lägga in nya uppgifter.

Det är Buskoll i ett nötskal!