Tanken bakom Buskoll

mar 25, 2022 | Övrigt

“Att förutsätta räcker inte, att ha kontroll är bättre”

Det säger Buskolls grundare Kristian Hammar. Buskoll är inte resultatet av ett traditionellt produktutvecklingsarbete där målsättningen är att hitta morgondagens storsäljare. Det är erfarenheter under en lång tid som har lett till utvecklingen av verktyget.

Olika yrkesroller som alla har en sak gemensamt – förutsättningarna att lyckas ökar avsevärt med ett strukturerat arbetssätt.

Så här säger Kristian om hur idén om Buskoll kom till:

“Exakt var det började är svårt att säga, men bakgrunden som stridsflygare har förstås betydelse. Då lärde jag mig vikten av att vara väl förberedd och att arbeta metodiskt, piloternas checklistor känner nog de flesta till. Varje uppdrag planerades i detalj för att kunna genomföras under hög påfrestning utan att tappa kontrollen. Något som också underlättades av att arbetsplatsen, alltså flygplanets cockpit, i detalj är utformad för att piloten så snabbt som möjligt ska hitta det som söks.”

Med hjälp av Buskoll kan du få kontroll över tillvaron och samtidigt känna dig trygg med att du inte glömmer bort något du skulle göra. Men det måste vara både enkelt och roligt att använda. Det ger inte bara tid över till annat, vetskapen om att ha Buskoll gör också att man kan slappna av och känna sig lugn, även om man har mycket att göra.

Under hela 2022 får du testa Buskoll helt kostnadsfritt! Det är enkelt att komma igång och börja få kontroll över sina arbetsuppgifter.

Skapa ett konto här!