Skapa återkommande uppgifter

mar 27, 2022 | Övrigt

Visste du att du kan skapa återkommande uppgifter i Buskoll? Dessutom kommer alla förekomster av den uppgiften att visas i din att göra-kalender för de kommande 2 åren. Det kanske man inte inte direkt inser varför det är så bra.

Men det innebär ju faktiskt att du kan planera ditt arbete långt i  förväg, till exempel inför kommande ledigheter. Och om man använder Buskoll i hela företaget så gör det att man lätt kan hantera personalförändringar utan att någon viktig uppgift försvinner, som när någon skall vara föräldraledig eller byter jobb. Snacka om kvalitetssäkring..

Återkommande uppgifter kan vara uppgifter som inbetalningar, momsdeklarationer, tidrapporter och andra rapporter eller andra arbetsuppgifter som du behöver göra regelbundet.

För att skapa återkommande uppgifter, så skapar du en uppgift. Sedan klickar du på den lilla pennan “Redigera”. Längst ned i rutan kan du välja “Upprepning”, och där kan du välja om uppgiften ska upprepas dagligen, veckovis, månadsvis, årligen eller på särskilda datum som du själv anger.